Les om fordelene med Windows 10 Pro

WINDOWS 10 – DIN FASTE SAMARBEIDSPARTNER UANSETT BEHOV.

Med en windows device er du alltid sikret de beste arbeidsvilkår. windows 10 pro er raskt, velkjent og sikkert med funksjoner som er designet til en forbedret funksjonalitet og mer produktiv hverdag.


Hvorfor Windows 10 Pro?

 

BitLocker + BitLocker to Go –
kompleks kryptering gjort enkelt

BitLocker kryptering beskytter dine forretningsopplysninger, selv på tapte eller stjålne enheter. BitLocker-to-go gir den samme beskyttelsen for eksterne og avtagbare drev, og beskytter viktige data, uansett hvor denne befinner seg.

Windows Hello – Sikkerhet med et smil

Windows Hello bruker ansiktsgjenkjennelse, fingeravtrykk eller PIN-kode fremfor den gammeldagse adgangskoden. Det kan også brukes til å låse opp app-er, samt foreta kjøp.

 

Window Defender System Guard – Hardwarebasert forsvar mot oppstartangrep

Windows Defender System Guard bruker hardwarebasert ”root of trust” på moderne enheter. Dette blokkerer begynnende angrep og forhindrer dem i å formere seg.

Single Sign-on – ett login til alle dine app-er og tjenester

Single Sign-on også kjent som SSO, gir muligheten til å logge på forskjellige applikasjoner og tjenester kun ved hjelp av ett enkelt brukernavn og adgangskode. Spar tid, logg bare på en gang og arbeid på tvers av applikasjoner og tjenester.

 

Raskere oppstart, fordi forretningen ikke venter!

Windows 10 Pro-enheter leveres med Windows rask oppstart aktivert. Rask oppstart logger ut av aktive sesjoner og lagrer ved nedlukking, så den neste oppstart blir raskere.

Skal det lukkes helt ned, gjør rask oppstart det lett å slå på og av.