Hisense 75″ Interaktiv skjerm i garderoben til Sparta Sarpsborg

En Hisense interaktiv skjerm har et bredt bruksområde. Den leveres i flere størrelser så den vil kunne passe i alt fra små møterom til større forsamlingslokaler.
Sparta Sarpsborg har gått til innkjøp av en Hisense 75” interaktiv møteromsskjerm som har blitt plassert i garderoben. Tanken med skjermen er at trenerteamet rundt a-laget skal bruke denne i videoanalyse arbeidet, både for hele laget, men også helt ned til 1 til 1 med enkeltspilleren. Hisense skjermen kan også brukes som en interaktiv whiteboard, 4K videoavspilling og tradisjonell møteromsskjerm. 

Stativ på hjul – Skjermen er levert med et gulvstativ på hjul, så den kan enkelt flyttes til annet rom. Dette gjør den veldig anvendelig for hele klubben. Vi vet at Sparta Sarpsborg vil ha stor glede og nytte av denne Hisense 4K møteroms skjermen. 

 

 

Hisense Interaktive møteromsskjerm fungerer med jevn rask databehandling og responsive berøringsegenskaper samt en rekke delingsmetoder som gir en oppslukende multimediekonferanseopplevelse. Det er en revolusjonerende skapelse som vil erstatte den tradisjonelle møteromsskjermen og Flip-over tavlen i fremtiden.